Nyttige linker

Nyttige linkerByggebransjens uropatrulje

"Vi kjemper for en seriøs byggebransje med like konkurransevilkår! Send oss tips og informasjon om mulig kriminell virksomhet og vi sørger for at den kommer til riktig etat. Vår tipsløsning gjør det mulig å levere tips anonymt."


Fair Play Bygg Oslo og omegn

"Her kan du levere inn et tips hvis du mistenker at en bedrift bryter loven."


Fair Play Bygg Rogaland

"Formålet er å levere så gode tips at Fair Play Bygg Rogaland bidrar til å forenkle jobben til de offentlige etatene, gjennom å ta i mot og kvalitetssikre tips om svart arbeid, arbeids- og boforhold, sosial dumping, HMS-brudd, og juks med merverdiavgift, arbeidsgiveravgift, obligatorisk tjenestepensjon og lignende brudd på loven"


  • 24.06.2020 - Byggeindustrien bygg.no:

Samler krefter mot arbeidslivskrim - etablerer Fair Play Bygg Norge

"I dag har representanter fra Fair Play Bygg Oslo og Omegn, Byggebransjens Uropatrulje i Trondheim og Fair Play Bygg Rogaland etablert Fair Play Bygg Norge, for å styrke arbeidet mot arbeidslivskriminalitet."Handlehvitt.no

gjør det enklere for deg å handle hvitt.

"Den enkleste måten å stoppe svart arbeid på, er at alle handler hvitt. Vi hjelper deg så du lettere kan gjøre dine valg. Vi tar aktivt avstand fra svart arbeid."
Trygghandel.no

"SvindelhåndteringTrygg Handel er Norges desidert største og mest aktive aktør som beskytter norsk næringsliv mot svindel."
Sikker hverdag

"DSB skal ha oversikt over risiko og farer i samfunnet. Våre temaområder spenner bredt; fra brann og strøm, via produkter og forbrukertjenester, til gass og farlige stoffer.


"Vi arbeider også med å forebygge ulykker, kriser og andre uønskede hendelser. Hvis ting likevel går galt, så skal vi sørge for at vi klarer å takle det også."


"Med sikkerhverdag.no vil vi fortelle deg hvordan du enkelt kan forebygge uhell hjemme hos deg selv. Her finner du også tips til hvordan du kan bli bedre rustet til å takle litt større kriser og hendelser."


"Det handler om trygghet - slik at vi alle kan sove godt om natta."
------------------------------


STOP boligsvindel, Danmark


------------------------------

------------------------------


Andre aktuelle facebook- grupper/sider:STOPP -

HELP FORSIKRING AS -

Boligkjøpere blir lurt


-------------------------


Kritiske til

Protector Forsikring


-------------------------


Ja til tryggere elektriske anlegg og kvalitetssikring av elektrobransjen.


-------------------------


Byggesaker


-------------------------


Utbyggingshaiene på Sørlandet


-------------------------